Vývojové trendy řízení lidských zdrojů ovlivněné koronavirovou krizí - Jalovecká, Petra; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Diplomová práce se zabývá trendy personalistky prizmatem koronavirové krize, která formuje současné i budoucí fungování řízení lidských zdrojů. V úvodu se práce věnuje vybraným trendům v odvětví personalistky za posledních pět let, jenž jsou následně detailněji zkoumány v důsledku působení Covid krize za uplynulý rok 2020. Praktická část práce řeší dotazníkovým šetřením otázku vyprofilovaného trendu práce z domova pohledem zaměstnanců s dílčí komparací dvou absolvovaných vln pandemie s doplněním o různé pohledy jednotlivých pracujících generací. Práce v závěru přináší praktická doporučení pro lepší zvládání práce z domova a snazší adaptabilitu v době post – covidového období.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses