Česká republika a rozpočet Evropské unie na období 2021-2027 - Koubová, Nikola; Hnát, Pavel, 1981-; Abdallah, Kareem Issam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá aktuálním tématem nového víceletého finančního rámce Evropské unie pro období 2021-2027 ve vztahu k České republice. V práci je sledován zejména vývoj a změny oproti minulému období. První kapitola je tematicky zaměřená na Evropskou unii, současný rozpočtový rámec a jeho dvě části – příjmy a výdaje. Druhá kapitola se naopak soustředí na Českou republiku a její pozici v rozpočtu Evropské unie.
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses