Rozbor aktuálnej situácie na hodinárskom trhu s pomocou vybraných firiem - Sikora, Martin; Hinčica, Vít; Sato, Alexej, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Cieľom tejto práce je zhodnotiť aktuálnu situáciu na trhu s hodinkami. Prvá časť práce je zameraná na históriu, základné rozdelenie, vývoj cien a v neposlednom rade na najznámejších predstaviteľov hodinárskeho priemyslu. Praktická časť práce popisuje aktuálny stav tohoto odvetvia a jej súčasnosťou je aj rozhovor s predajcami hodiniek z troch krajín Európy.
Vedoucí práce: Vít Hinčica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses