Marketing na sociálních médiích se zaměřením na cestovní ruch - Hrubá, Kateřina (2021)
Předmětem diplomové práce je, jak již název napovídá, marketing na sociálních médiích a jeho využití pro cestovní ruch, konkrétně při propagaci destinace. Práce si klade za cíl určit, jaká sociální média jsou pro marketingové účely využívány nejvíce a poznatky následně aplikovat na příklady dvou národních turistických organizací. Nejprve se práce zabývá vývojem internetu a sociálních médií, vytvořením teoretického základu ohledně marketingu destinace a představením vybraných NTO. Následně jsou analyzovány sociální sítě NTO a marketingové aktivity na nich vyvíjené. Poslední kapitola je věnován jejich komparaci.