Marketing na sociálních médiích se zaměřením na cestovní ruch - Hrubá, Kateřina; Vaško, Martin; Chaloupková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Předmětem diplomové práce je, jak již název napovídá, marketing na sociálních médiích a jeho využití pro cestovní ruch, konkrétně při propagaci destinace. Práce si klade za cíl určit, jaká sociální média jsou pro marketingové účely využívány nejvíce a poznatky následně aplikovat na příklady dvou národních turistických organizací. Nejprve se práce zabývá vývojem internetu a sociálních médií, vytvořením teoretického základu ohledně marketingu destinace a představením vybraných NTO. Následně jsou analyzovány sociální sítě NTO a marketingové aktivity na nich vyvíjené. Poslední kapitola je věnován jejich komparaci.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses