Vliv rozvoje mobilních technologií na spotřební chování účastníků cestovního ruchu - Nosková, Tereza; Vaško, Martin; Dvořák, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Hlavním cílem této diplomové práce je zjistit, jak rozvoj mobilních technologií ovlivňuje spotřební chování účastníků cestovního ruchu, kteří jsou vystavováni novým možnostem, jež se pojí s využíváním těchto technologií. Práce je rozdělena do čtyř hlavních kapitol. První kapitola je věnována tématu spotřebního chování jak v obecné podobě, tak ve spojení s cestovním ruchem. Druhá kapitola se zaměřuje na mobilní technologie, se kterými se v cestovním ruchu setkáváme a faktorům, které ovlivňují jejich rozvoj. Třetí kapitola se věnuje vlivu mobilních technologií na kupní rozhodovací proces v cestovním ruchu a novým trendům spojených s mobilními technologiemi. Poznatky třetí kapitoly jsou v poslední kapitole práce podpořeny dotazníkovým šetřením mapujícím spotřební chování tuzemských spotřebitelů cestovního ruchu.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses