Francouzský trh e-commerce v době pandemie COVID 19 a příležitosti pro české exportéry - Braun, David; Král, Petr, 1979-; Procházka, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato práce se věnuje tématu francouzského trhu e-commerce během pandemie COVID 19 se zaměřením na příležitosti pro české exportéry. Cílem této práce je tedy identifikace příležitostí pro české exportéry, neboť dle předešlých průzkumů se odhaduje, že kvůli pandemii COVID 19 se urychlí proces digitalizace. Z tohoto důvodu je tato práce zaměřena na potenciál francouzského trhu e commerce, aby se zjistilo, jak se během světové epidemické krize toto prostředí změnilo a jaké příležitosti lze na tomto trhu nalézt.
Vedoucí práce: Petr Král
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses