Marketingová strategie značky Kérastase Paris - Kůsová, Tereza; Průša, Přemysl, 1980-; Hartová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií značky Kérastase Paris spadající pod firmu L'Oréal. Cílem práce je kriticky zhodnotit změny marketingového a komunikačního mixu značky Kérastase Paris během koronavirové krize v roce 2020, zjistit, jak kadeřníci této značky vnímají přesun vzdělávacích akcí do online prostředí a navrhnout doporučení pro další směřování značky. V první kapitole jsou definovány základní pojmy jako například marketing, marketingový mix, marketingová komunikace a další. Druhá kapitola obsahuje představení samotné společnosti L'Oréal, její historii, vznik, rozdělení do divizí, představení značky Kérastase Paris a situační analýzu. Ve třetí kapitole jsou uvedeny reakce značky na vládní opatření platná během koronavirové krize v roce 2020 a obrat značky. Poslední část je věnována vzdělávaní kadeřníků a dotazníku týkajícího se spokojenosti kadeřníků s přesunem vzdělávacích akcí do online prostředí. Dále jsou navrhnuta doporučení pro další směřování značky.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses