Marketingová strategie společnosti Manufaktura - Krotilová, Nela (2021)
Hlavním cílem této bakalářské práce je popsat a analyzovat současnou marketingovou a komunikační strategii společnosti Manufaktura. První část vymezuje základní charakteristiku marketingu a tvoří východisko pro část praktickou. Praktická část je zaměřena na představení a popis marketingových a komunikačních nástrojů, které Manufaktura využívá. Práce také zahrnuje SWOT analýzu, porovnání s konkurencí a dotazníkové šetření. Na základě provedených analýz a marketingového výzkumu zahrnuje práce také doporučení na vylepšení marketingové strategie společnosti Manufaktura.