Marketingová strategie společnosti Manufaktura - Krotilová, Nela; Postler, Milan, 1960-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Hlavním cílem této bakalářské práce je popsat a analyzovat současnou marketingovou a komunikační strategii společnosti Manufaktura. První část vymezuje základní charakteristiku marketingu a tvoří východisko pro část praktickou. Praktická část je zaměřena na představení a popis marketingových a komunikačních nástrojů, které Manufaktura využívá. Práce také zahrnuje SWOT analýzu, porovnání s konkurencí a dotazníkové šetření. Na základě provedených analýz a marketingového výzkumu zahrnuje práce také doporučení na vylepšení marketingové strategie společnosti Manufaktura.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses