Marketingová strategie společnosti MANA - Halounková, Barbora (2021)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit marketingovou strategii společnosti MANA a pomocí analýz a marketingového výzkumu navrhnout možnosti pro její zlepšení. V první části práce jsou definovány podstatné marketingové pojmy, které jsou v části druhé aplikovány na vybranou společnost. Provedla jsem analýzu marketingového mixu, SWOT analýzu a konkurenční analýzu. Dále jsem okomentovala jednotlivé marketingové a komerční komunikace, kterými se společnost v současnosti snaží oslovit zákazníky. V poslední části je nejprve představena metodika a struktura marketingového výzkumu v podobě dotazníkového šetření a dále jsou vyhodnoceny jeho výsledky a stanovené hypotézy. Nakonec jsou na základě provedených analýz a výzkumu předložena doporučení, která by mohla v budoucnu přispět k účinnější marketingové strategii společnosti MANA.