Marketingová strategie společnosti MANA - Halounková, Barbora; Postler, Milan, 1960-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit marketingovou strategii společnosti MANA a pomocí analýz a marketingového výzkumu navrhnout možnosti pro její zlepšení. V první části práce jsou definovány podstatné marketingové pojmy, které jsou v části druhé aplikovány na vybranou společnost. Provedla jsem analýzu marketingového mixu, SWOT analýzu a konkurenční analýzu. Dále jsem okomentovala jednotlivé marketingové a komerční komunikace, kterými se společnost v současnosti snaží oslovit zákazníky. V poslední části je nejprve představena metodika a struktura marketingového výzkumu v podobě dotazníkového šetření a dále jsou vyhodnoceny jeho výsledky a stanovené hypotézy. Nakonec jsou na základě provedených analýz a výzkumu předložena doporučení, která by mohla v budoucnu přispět k účinnější marketingové strategii společnosti MANA.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses