Komunikační strategie vybrané firmy v sektoru služeb - Součková, Kateřina (2021)
Bakalářská práce se zabývá tématem komunikační strategie společnosti Statek Všetice. Cílem práce je zhodnotit současnou komunikační strategii na základě analýzy konkurence, SWOT analýzy a vlastního teoretického rámce. Práce je rozdělena na do dvou částí. Jedná se o praktickou a teoretickou. V teoretické části jsou vymezeny pojmy týkající se komunikační strategie. V praktické části je představen zkoumaný podnik – Statek Všetice a jeho analýza. Následně je uveden vlastní marketingový výzkum, kterým bylo zvoleno dotazníkové šetření a osobní rozhovor. Z vlastního výzkumu se dochází k závěru, že zajímavost sdíleného obsahu na sociálních sítích rozhoduje při sledování firemního profilu. Na základě všech získaných informací je v závěru práce vytvořena nová komunikační strategie. Práce by měla primárně přínosná pro Statek Všetice, který by návrh nové komunikační strategie měl vzít v úvahu, zda ho nevyzkoušet v praxi.