Komunikační strategie vybrané firmy v sektoru služeb - Součková, Kateřina; Halík, Jaroslav, 1961-; Zýka, Miloslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Bakalářská práce se zabývá tématem komunikační strategie společnosti Statek Všetice. Cílem práce je zhodnotit současnou komunikační strategii na základě analýzy konkurence, SWOT analýzy a vlastního teoretického rámce. Práce je rozdělena na do dvou částí. Jedná se o praktickou a teoretickou. V teoretické části jsou vymezeny pojmy týkající se komunikační strategie. V praktické části je představen zkoumaný podnik – Statek Všetice a jeho analýza. Následně je uveden vlastní marketingový výzkum, kterým bylo zvoleno dotazníkové šetření a osobní rozhovor. Z vlastního výzkumu se dochází k závěru, že zajímavost sdíleného obsahu na sociálních sítích rozhoduje při sledování firemního profilu. Na základě všech získaných informací je v závěru práce vytvořena nová komunikační strategie. Práce by měla primárně přínosná pro Statek Všetice, který by návrh nové komunikační strategie měl vzít v úvahu, zda ho nevyzkoušet v praxi.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses