Vliv refinancování veřejného dluhu na udržitelnost veřejného zadlužení Itálie a Řecka - Žížala, Josef (2021)
Tato práce se zabývá problematikou udržitelnosti veřejného zadlužení. Cílem práce je posoudit dluhovou pozici Itálie v komparativní perspektivě s pozicí Řecka před dluhovou krizí roku 2010. Metoda dosažení cíle je analýza a srovnání vybraných relevantních faktorů