Vliv refinancování veřejného dluhu na udržitelnost veřejného zadlužení Itálie a Řecka - Žížala, Josef; Bič, Josef; Abdallah, Kareem Issam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato práce se zabývá problematikou udržitelnosti veřejného zadlužení. Cílem práce je posoudit dluhovou pozici Itálie v komparativní perspektivě s pozicí Řecka před dluhovou krizí roku 2010. Metoda dosažení cíle je analýza a srovnání vybraných relevantních faktorů
Vedoucí práce: Josef Bič
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses