Pracovněprávní dopady pandemie COVID-19 na zaměstnance společnosti XY - Lukáčová, Lenka (2021)
Bakalářská práce s názvem Pracovněprávní dopady pandemie COVID-19 na zaměstnance společnosti XY se zaměřuje na dostupné legislativní nástroje, které zaměstnavatel může využít při vzniklých problémech v souvislosti s pandemií COVID-19. Zároveň je jejím cílem zhodnotit jaké dopady měla pandemie COVID-19 na zaměstnance vybrané společnosti. První dvě kapitoly se zabývají právní úpravou překážek v práci. Třetí kapitola popisuje možnosti nastavení pracovních poměrů v pandemické situaci a závěrečná kapitola se zabývá společností XY a dopady na její zaměstnance.