Rozšíření značky "Mentos" do kategorie žvýkaček na českém trhu - Krenkel, David; Král, Petr, 1979-; Vokáč, Matěj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Diplomová práce je věnována rozšíření značky "Mentos" do kategorie žvýkaček na českém trhu. Cílem práce je analyzovat úspěšnost rozšíření značky "Mentos" do žvýkačkové kategorie a navrhnout vylepšení marketingové strategie značky. Teoretická část práce se nejdříve zabývá teorií značky a její hodnoty a následně samotnou strategií rozšíření značky. Poté se práce věnuje situační analýze značky "Mentos" na trhu žvýkaček České republiky. Pro samotný návrh vylepšení marketingové strategie byl proveden kvalitativní a kvantitativní výzkum. Výsledkem práce je návrh zlepšení marketingové strategie značky, který je založen na závěrech výzkumů a byl navržen na budoucí tři roky.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses