Současné cestování mladé generace - Ptáčková, Tereza; Petrů, Zdenka, 1953-; Kalábová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Práce se zabývá současnými způsoby cestování mladé generace. Hlavním cílem práce je analyzovat současné cestování mladých lidí v ČR a porovnat je s obecně známými trendy. Zvolená problematika je řešena pomocí dotazníkového šetření, které bylo vytvořeno pro účely této práce. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je nezbytná pro uvedení čtenáře do problematiky cestovního ruchu, dále je zde představeno cestování mladé generace včetně jeho významu, odlišností a trendů, které jsou známé ve světě. Praktická část je zaměřena na zformulování profilu mladého cestovatele v ČR pomocí dotazníkového šetření. Jeho způsoby cestování a motivy k němu budou následně srovnány s poznatky ze světových studií a vyhodnoceny.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses