Vyhodnocení teorie efektivních trhů na příkladu společnosti Chipotle Mexican Grill - Macháček, Petr; Sankot, Ondřej, 1988-; Jedlinský, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Diplomová práce "Vyhodnocení teorie efektivních trhů na příkladu společnosti Chipotle Mexican Grill" se zabývá efektivitou amerického akciového trhu. V práci jsou analyzovány přístupy k teorii efektivních trhů, které jsou dávány do souvislostí s behaviorální ekonomií a hodnotovým investováním. Na tomto základě je sestavena investiční strategie, pomocí které je v případové studii rozhodnuto, zda akcie vybrané společnosti byla ke stanovenému datu na efektivní úrovni či nikoliv.
Vedoucí práce: Ondřej Sankot
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses