Evropská identita-případová studie Erasmus - Slánská, Natálie; Müller, Karel B., 1972-; Lehmannová, Zuzana, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Často jsem se zamýšlela nad odlišnostmi a společnými znaky mezi různými evropskými národy. Ať už se jednalo o politické názory, mentalitu nebo kulturní zvyky. Zkušenost s Erasmem ve mně mimo jiné formulovala i pocit sounáležitosti s Evropskou unií a evropskou identitu. Proto jsem se rozhodla do tématu více ponořit a zaměřit se na otázku Erasmu a evropské identity podrobněji. V mé bakalářské práci se tedy pokusím detailně interpretovat přínosy programu Erasmus pro Evropskou unii, Evropu a evropanství jako takové.
Vedoucí práce: Karel Müller
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses