Marketingová a komunikační strategie spol. Bernard - Dalešický, Michal; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Matysová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit marketingovou a komunikační strategii společnosti Bernard. Práce se skládá ze tří hlavních částí – teoretické, praktické a té s vlastním výzkumem. První část se zabývá vymezením pojmu „marketing“, dále se věnuje cílenému marketingu a popisuje jednotlivé nástroje marketingového a komunikačního mixu s pomocí odborné literatury. V praktické části jsou aplikovány poznatky z teoretické části práce na příkladu společnosti Bernard. Je zde tedy provedena analýza marketingového a komunikačního mixu společnosti a tržní analýza. V poslední části práce je vyhodnoceno vlastní dotazníkové šetření věnující se znalosti a oblíbenosti značky Bernard mezi veřejností a povědomí o marketingové komunikaci společnosti. Následně je provedena SWOT analýza vyhodnocující předem získané poznatky. Na základě výsledků z dotazníkového šetření a SWOT analýzy jsou nakonec navržena doporučení pro marketingovou komunikaci společnosti Bernard.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses