Důvody prohlašování ruských diplomatů za persona non grata - Dvořáčková, Nikola; Trávníčková, Zuzana, 1977-; Švec, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Bakalářská práce se zabývá okolnostmi a důvody stojícími za prohlášení ruských diplomatů za nežádoucí osoby během roku 2020. První část této práce objasňuje teoretická východiska související s prohlášením za personu non grata. Praktická část se pak zaměřuje na analýzu veškerých případů prohlášení ruských diplomatů za personu non grata z roku 2020 pomocí předem určených kritérií.
Vedoucí práce: Zuzana Trávníčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses