Využití nástroje Google Analytics k vyhodnocení návratnosti investic do marketingových kampaní - Kvapil, Martin; Kubálek, Tomáš, 1963-; Zadražilová, Dana, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá výpočtem návratnosti investic do vybraných akvizičních kanálů návštěvnosti elektronického obchodu v předem definovaném období. Ke zjištění některých údajů potřebných k výpočtu bylo využito nástroje Google Analytics. První část práce se zaměřuje na vybrané typy internetového marketingu. V další části je představen nástroj Google Analytics, zejména proces jeho fungování. Poslední část se zabývá představením vybrané společnosti, postavením na trhu a dále výpočtem návratnosti nákladů do vybraných akvizičních kanálů a srovnáním těchto výsledků. Spolu s tímto výpočtem jsou zde řešeny i tři hypotézy.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses