Podnikateľský plán projektu Xplore City Game - Kalmár, Jakub (2021)
Teoretická časť práce sa zaoberá pojmom startup, prostredím startupov a financovaním startupov. V druhej časti je následne vysvetlený rozdiel medzi klasickým a lean prístupom, ako aj porovnanie medzi business model canvas a lean canvas. Praktická časť sa venuje už konkrétnemu zostaveniu podnikateľského plánu. Súčasťou práce sú aj marketingová stratégia, zakladateľský rozpočet a expanzia projektu, ktoré sú vytvorené na základe výsledkov situačnej analýzy.