Podnikateľský plán projektu Xplore City Game - Kalmár, Jakub; Král, Petr, 1979-; Vokáč, Matěj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Teoretická časť práce sa zaoberá pojmom startup, prostredím startupov a financovaním startupov. V druhej časti je následne vysvetlený rozdiel medzi klasickým a lean prístupom, ako aj porovnanie medzi business model canvas a lean canvas. Praktická časť sa venuje už konkrétnemu zostaveniu podnikateľského plánu. Súčasťou práce sú aj marketingová stratégia, zakladateľský rozpočet a expanzia projektu, ktoré sú vytvorené na základe výsledkov situačnej analýzy.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses