Právne postavenie konateľov podľa českého a slovenského práva - Štofková, Anna; Kříž, Radim, 1965-; Hásová, Jiřina, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Cieľom tejto práce je skúmanie a rozbor ustanovení zákonov týkajúcich sa postavenia konateľov pri porovnaní českého a slovenského práva. V úvode práce sú definované a charakterizované základné pojmy. Následne sú porovnávané jednotlivé povinnosti konateľa podľa českého a slovenského práva. V závere práce sú zhrnuté hlavné rozdiely, ale aj podobnosti a poznatky vyplývajúce z práce a to, akým spôsobom bola problematika objasnená.
Vedoucí práce: Radim Kříž
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses