Aktuální tendence v pojištění motorových vozidel u nás - Runštuk, Tomáš; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Budská, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Předmětem bakalářské práce je analýza aktuálních tendencí na trhu pojištění vozidel z pohledu inovací a rozbor faktorů v současnosti nejvíce ovlivňujících cenu pojištění vozidel. Teoretická část práce se zabývá pojištěním odpovědnosti z provozu vozidla především z historického pohledu a rozdělení trhu, a havarijním pojištěním. Jádro bakalářské práce se věnuje problematice současných tendencí v pojištění vozidel a jejich rozborem z pohledu Kooperativa pojišťovny a. s. Praktická část práce rozebírá nabídku pojistných produktů od Kooperativa pojišťovny a. s. v oblasti pojištění vozidel a následně jsou porovnány modelové příklady nabídek pojištění za účelem prozkoumání nejvýraznějších faktorů ovlivňujících cenu pojištění.
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses