Manažerské výsledovky na příkladu konkrétního podniku - Fiedler, Matěj; Křehnáčová, Aneta; Fibírová, Jana, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu stávající manažerské výsledovky v konkrétním podniku a návrh její nové podoby. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je popsána problematika odlišného pojetí nákladů v manažerském a finančním účetnictví a různých členění nákladů. Následně je zde také vymezen pojem výnos a uvedeny různé možnosti tvorby výsledovek a oceňování vlastních výkonů. Praktická část je věnována představení podniku a analýze stávající výsledovky podniku. V závěru práce je uveden návrh nové podoby výsledovky podniku.
Vedoucí práce: Aneta Křehnáčová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses