Brand management regionálních značek - Štočková, Tereza; Hesková, Marie, 1948-; Hajdíková, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Cílem práce je představit a zhodnotit regionální značení vyskytující se v České re-publice, jiných zemí Evropské unie a EU jako celku. Na základě zjištěných informací jsou poté strategie jednotlivých značkových programů v ČR zhodnoceny a předloženy možnosti k jejich zlepšení. Základními metodami kvalitativního výzkumu použitými v praktické části práce jsou analýza sekundárních dat a výzkum v terénu. Za použití zjištěných skutečností je navrhnut projekt vlastního regionálního produktu, který by splňoval požadovaná kritéria vybraného území. Ve formě případové studie, která je zpracována jako manuál, jsou navrhnuty jeho komunikační aktivity a také zvolen nejvhodnější značkový program včetně vysvětlení procesu certifikace.
Vedoucí práce: Marie Hesková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: řízení značky; kvalitativní výzkum; marketingová komunikace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; brand management; qualitative research; communication in marketing; master's theses