Nákladová analýza léčby katarakty - Pleskačová, Iva (2017)
Diplomová práce se zabývá nákladovou analýzou léčby katarakty. Záměrem diplomové práce je zhodnocení účinnosti a efektivity provedení zákroku a léčby katarakty z hlediska nákladů a přínosů při léčbě dvěma možnými způsoby z perspektivy pacienta a zdravotnického zařízení.