Nákladová analýza léčby katarakty - Pleskačová, Iva; Lešetický, Ondřej; Pažitný, Peter, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Diplomová práce se zabývá nákladovou analýzou léčby katarakty. Záměrem diplomové práce je zhodnocení účinnosti a efektivity provedení zákroku a léčby katarakty z hlediska nákladů a přínosů při léčbě dvěma možnými způsoby z perspektivy pacienta a zdravotnického zařízení.
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses