UNICEF a problematika dětských vojáků v Jižním Súdánu - Hnaníčková, Barbora (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou dětských vojáků v Jižním Súdánu a činností mezinárodní humanitární organizace UNICEF. Cílem této práce je analyzovat zhoršující se situaci dětských vojáků v Jižním Súdánu, zhodnotit práci organizace UNICEF při řešení této problematiky a zjistit, zda organizace využívá všech svých možností, případně zda je možné její činnost ještě zefektivnit.