UNICEF a problematika dětských vojáků v Jižním Súdánu - Hnaníčková, Barbora; Zemanová, Štěpánka, 1975-; Burešová, Jana, 1989-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou dětských vojáků v Jižním Súdánu a činností mezinárodní humanitární organizace UNICEF. Cílem této práce je analyzovat zhoršující se situaci dětských vojáků v Jižním Súdánu, zhodnotit práci organizace UNICEF při řešení této problematiky a zjistit, zda organizace využívá všech svých možností, případně zda je možné její činnost ještě zefektivnit.
Vedoucí práce: Štěpánka Zemanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses