Logistika dodávek do prodejen Tesco - Ošťádalová, Michaela (2017)
Cílem této bakalářské práce je popsat logistické procesy společnosti BROP při dodávkách brambor do obchodního řetězce TESCO v České republice, na Slovensku a v Maďarsku. V této bakalářské práci je také odpovězeno na otázku, zda se v těchto třech zemích liší preference zákazníků z hlediska odrůd brambor.