Logistika dodávek do prodejen Tesco - Ošťádalová, Michaela; Cimler, Petr, 1956-; Fuchs, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem této bakalářské práce je popsat logistické procesy společnosti BROP při dodávkách brambor do obchodního řetězce TESCO v České republice, na Slovensku a v Maďarsku. V této bakalářské práci je také odpovězeno na otázku, zda se v těchto třech zemích liší preference zákazníků z hlediska odrůd brambor.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses