Postavenie českej firmy KPB INTRA na európskom trhu transformátorov - Pavúrová, Karin (2017)
Anotácia: Cieľom tejto bakalárskej práce je popísať a zhodnotiť súčasný stav postavenia českej firmy KPB Intra s.r.o. na európskom trhu transformátorov na základe odbornej konzultácie s vedením firmy,samotných analýz spoločnosti, ale aj jej konkurencie. Na základe získaných informácií zhodnotím postavenie firmy KPB Intra na tomto trhu a navrhnem možné zlepšenie jej postavenia.