Postavenie českej firmy KPB INTRA na európskom trhu transformátorov - Pavúrová, Karin; Gullová, Soňa, 1954-; Štemberk, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Anotácia: Cieľom tejto bakalárskej práce je popísať a zhodnotiť súčasný stav postavenia českej firmy KPB Intra s.r.o. na európskom trhu transformátorov na základe odbornej konzultácie s vedením firmy,samotných analýz spoločnosti, ale aj jej konkurencie. Na základe získaných informácií zhodnotím postavenie firmy KPB Intra na tomto trhu a navrhnem možné zlepšenie jej postavenia.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses