Státní občanství a bezdomovectví jako téma v bilaterálních vztazích Ruska s pobaltskými zeměmi - Skrbková, Petra (2016)
Práce se zabývá tématem státního bezdomovectví v Pobaltí a jeho vlivu na bilaterální vztahy s Ruskem