Státní občanství a bezdomovectví jako téma v bilaterálních vztazích Ruska s pobaltskými zeměmi - Skrbková, Petra; Trávníčková, Zuzana, 1977-; Rolenc, Jan Martin, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Práce se zabývá tématem státního bezdomovectví v Pobaltí a jeho vlivu na bilaterální vztahy s Ruskem
Vedoucí práce: Zuzana Trávníčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses