Ekonomická diplomacie České republiky v Číně - Zelená, Kateřina; Müllerová, Františka, 1948-; Jurčová, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Diplomová práce Ekonomická diplomacie České republiky v Číně spojuje dvě aktuální a hojně diskutovaná témata - ekonomickou diplomacii a Čínu. Práce je rozdělena do čtyř kapitol. V první kapitole se na ekonomickou diplomacii díváme z obecného hlediska - definice, modely řízení. Druhá kapitola se zaměřuje na ekonomickou diplomacii v podmínkách ČR. Následně se práce zabývá vzájemnými ekonomickými vztahy mezi ČR a Čínou s důrazem na zahraniční obchod. Čtvrtá kapitola se zabývá aktivitami tuzemské ekonomické diplomacie v Číně, pomocí dotazníkového šetření a SWOT analýzy je zhodnocen její současný stav.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses