Obchodní a investiční příležitosti v Malajsii - Karmelitová, Michaela (2016)
Bakalářská práce analyzuje aktuální obchodní a investiční příležitosti v Malajsii, specifikuje možnosti uplatnění pro české exportéry. Poskytuje informace potřebné ke vstupu na malajský trh, tedy základní informace o zemi, její ekonomické situaci, investičním prostředí, o vztazích s Českou republikou. Věnuje se také zhodnocení podnikatelského prostředí zástupci společností, kteří na tomto trhu podnikají.