Obchodní a investiční příležitosti v Malajsii - Karmelitová, Michaela; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Trojanová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalářská práce analyzuje aktuální obchodní a investiční příležitosti v Malajsii, specifikuje možnosti uplatnění pro české exportéry. Poskytuje informace potřebné ke vstupu na malajský trh, tedy základní informace o zemi, její ekonomické situaci, investičním prostředí, o vztazích s Českou republikou. Věnuje se také zhodnocení podnikatelského prostředí zástupci společností, kteří na tomto trhu podnikají.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses