Potenciál kavárenství v Praze - Bražinová, Veronika; Valentová, Jana; Sombergerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá kavárenstvím v Praze. V teoretické části se nachází popis vývoje kavárenství ve světě a v České republice. Dále se zde nachází kapitoly věnované kávě, protože je to hlavní produkt kaváren. Do praktické části práce bylo vybráno šest kaváren, které byly popsány a s jejich majiteli nebo provozními byl osobní rozhovor, pro získání informací k analýze nabídky kavárenského trhu. V závěru je dotazník pro potenciální zákazníky, podle jejichž odpovědí byl vytvořen produkt kavárna.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses