Dopady ukrajinské krize na zahraniční a bezpečnostní politiku EU ve východní Evropě - Hejret, Richard; Rolenc, Jan Martin, 1980-; Jebavá, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Zhodnocení současné zahraniční a bezpečnostní politiky EU v regionu východní Evropy a analýza dopadů ukrajinské krize na její podobu, dále návrh možných scénářů budoucí bezpečnostní strategie, spočívající například v užší spolupráci jednotlivých členských zemí a užší spolupráci mezi EU a NATO nebo mezi EU a Ruskou federací.
Vedoucí práce: Jan Martin Rolenc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses