Podnikatelský plán v oblasti fitness - Benáková, Denisa (2016)
Cílem této diplomové práce je zpracovat podnikatelský plán fitness centra a posouzení jeho realizovatelnosti na základě konkurenčního a ekonomického hlediska. Práce je rozdělena na část teoretickou, která seznamuje čtenáře se základními pojmy v oblasti podnikání, významem malých a středních podniků v ČR, zakladatelským rozpočtem, možnými zdroji financování a strukturou podnikatelského plánu. Praktická část se v úvodu zabývá dotazníkovým šetřením, které slouží jako podklad pro vypracování podnikatelského plánu, který je následně sestaven dle příslušné struktury. V závěru práce dochází ke zhodnocení dané investice autorem.