Podnikatelský plán v oblasti fitness - Benáková, Denisa; Olšanová, Květa; Andera, Michal, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cílem této diplomové práce je zpracovat podnikatelský plán fitness centra a posouzení jeho realizovatelnosti na základě konkurenčního a ekonomického hlediska. Práce je rozdělena na část teoretickou, která seznamuje čtenáře se základními pojmy v oblasti podnikání, významem malých a středních podniků v ČR, zakladatelským rozpočtem, možnými zdroji financování a strukturou podnikatelského plánu. Praktická část se v úvodu zabývá dotazníkovým šetřením, které slouží jako podklad pro vypracování podnikatelského plánu, který je následně sestaven dle příslušné struktury. V závěru práce dochází ke zhodnocení dané investice autorem.
Vedoucí práce: Květa Olšanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses