Podnikatelský plán - Boušová, Michaela (2017)
Cílem této diplomové práce je zhodnotit situaci společnosti Klaus Timber a.s. a na základě toho vypracovat možnost rozšíření společnosti. Nejprve jsou v práci uvedeny teoretické pojmy, které souvisí s diplomovou prací a také použité metody. V další fázi práce jsou tyto znalosti aplikovány na společnost. Jednotlivé analýzy ukáží, jak si společnost stojí na trhu a to nejen po finanční stránce. Po zhodnocení situace podniku přijde na řadu plán na rozšíření společnosti, který bude muset brát v úvahu výsledky předchozích analýz a zohlednit celkovou situaci podniku. Důležitá bude také samo-zřejmě finanční stránka podniku, která je pro nový projekt nepostradatelnou součástí.