Zavedení nového energetického nápoje na český trh - Svěchota, Daniel (2017)
Tato bakalářská práce se věnuje tématu zavedení nového energetického nápoje na český trh, který je v současné době distribuován do dvanácti zemí po celém světě. Práce nejdříve popisuje nápad zavedení nového výrobku do České republiky a následně se věnuje současné situaci a prostředí v Čechách, které je potřebné pro toto zavedení. Další část je věnována marketingovému výzkumu, který nastiňuje možnosti vedení komunikace značky. Závěrem jsou poznatky, které lze využít při zavedení tohoto výrobku na český trh.