Nové trendy v nabídce gastronomických služeb - Zelenková, Simona; Kvítková, Zuzana; Netková, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato bakalářská práce je zaměřena na oblast zdravého stravování a alternativních výživových stylů nebo směrů ve stravovacích zařízeních. Cílem práce je analyzovat trh z hlediska nabídky stravovacích služeb zaměřených na alternativní výživové směry v centru hlavního města a také z hlediska spotřebitelské poptávky po těchto službách. Teoretická část obsahuje charakteristiku použitých pojmů, popisuje stravování jako proces zajištění výživy a zejména základní a některé specializované proudy alternativních výživových stylů. Vlastní výzkum je tvořen ze dvou částí. První sekce je věnována analýze nabídky stravovacích služeb v centru Prahy se zaměřením na alternativní výživové směry. Spotřebitelskou poptávkou po těchto službách, která byla zjištěna pomocí dotazníkového šetření, se zabývá druhá sekce praktické části.
Vedoucí práce: Zuzana Kvítková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses